вівторок, 12 травня 2020 р.

Про проведення Всеукраїнської науково-практичної онлайн конференції «Сучасний урок зарубіжної літератури: компетентнісний підхід»


Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського повідомляє, що відповідно до плану роботи 14 травня 2020 року з 11.00 до 15.00 год. відбудеться Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція «Сучасний урок зарубіжної літератури: компетентнісний підхід» .
         Адреса підключення: https://meet.lync.com/poippo/kozlov/1DBSJ6G5
За цим же посиланням 13.05.2020 з 14.00 до 14.30 буде проведено пробне підключення.
         Просимо інформувати учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції (відповідно до програми — Додаток 1 ) про завчасне підключення до кабінету проведення онлайн конференції та надіслати їм посилання для підключення до онлайн конференції.
         Реєстрація учасників з 10.30 до 11.00 у день проведення.
         Посилання на реєстраційну форму буде розміщено у чаті конференції.      Просимо поінформувати учителів зарубіжної літератури про можливість участі у конференції.
         За результатами участі в конференції педагоги отримають сертифікат Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти          ім. М.В.Остроградського (додаток 3).



Немає коментарів:

Дописати коментар