пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

 У рамках взаємодії Великорублівського ОЗЗСО з правоохоронними органами 15 вересня відбулася зустріч з офіцером поліції Великорублівської громади Владиславом Сідьком та інспектором ювенальної превенції Котелевського відділення поліції Антоном Якименком, які провели профілактичну бесіду з учнями 7-11 класів з питань відповідальності неповнолітніх та їх батьків за кермування мото транспортними засобами без відповідних документів та відповідальність за порушення правил дорожнього руху; відповідальність за придбання та вживання алкогольних та слабоалкогольних напоїв.

Антон Якименко ще раз нагадав про таке негативне явище в учнівському колективі, як булінг та покарання, якщо будуть виявлені такі випадки.
Також правоохоронці звернули увагу на нові небезпеки, що з'явилися в умовах війни (міни, вибухівка, зброя, набої) та дії у разі їх виявлення.
Поліцейський громади звернув особливу увагу на небезпеки, пов'язані з шахрайством під час війни, коли зловмисники постійно спекулюють на темі фінансової допомоги українцям, які постраждали від дій рф, на схеми псевдоволонтерства та фішингові розсилки для отримання даних банківських карток громадян, коли жертвами цього виду Інтернет-шахрайства стало чимало мешканців Полтавщини. Закликав учнів не переходити за сумнівними гіперпосиланнями і нікому не повідомляти конфіденційну інформацію.
Наприкінці зустрічі учні задавали питання правоохоронцям та отримували вичерпні відповіді на них, а також із задоволенням робили фото з поліцейськими.


Немає коментарів:

Дописати коментар