пʼятниця, 22 березня 2024 р.

 22 березня Борівське лісове господарство на чолі з Володимиром Попиком провели пізнавальну екскурсію для учнів Великорублівського ОЗЗСО та Милорадівського ЗЗСО, де розповіли про важливість збереження лісових масивів, практичний досвід, проблеми лісового господарства України та шляхи їх вирішення.

🤩🌲 Підсумком зустрічі було висадження подарованих ялинок на території нашого навчального закладу .
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
21 березня в усьому світі відзначається Міжнародний день лісу, який був заснований в 1971 році всесвітньою Продовольчою і сільськогосподарською організацією при ООН (ФАО), як привід проінформувати суспільство про важливість збереження лісів. Сьогодні проблема збереження лісу та його багатств є важливим екологічнии завданням для всіх країн світу. В останні роки тенденції, пов'язані з обезлесенням Землі, викликають тривогу і в екологів, й у всього міжнародного співтовариства.
Значущість лісів є неоціненною для людства й планети, вони мають екологічне, соціальне та економічне значення. Основним завданням Міжнародного дня лісу є привернення уваги жителів планети до проблеми збереження лісів, інформування про значимості лісових екосистем, їх дійсному стані, основні заходи їх захисту та відновлення.



Немає коментарів:

Дописати коментар