четвер, 13 червня 2024 р.

Навчально-польові збори "Захист України"

Відповідно до навчальної програми предмету #Захист_України, з метою закріплення набутих знань та навичок на завершальному етапі навчання дисципліни проводяться навчально-польові збори з юнаками та заняття з медико-санітарної підготовки з дівчатами. Програма для проведення тренувальних занять не залежить від потижневого навантаження і розрахована на 18 навчальних годин (3 дні по 6 годин).

Навчально-польові збори – це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласників. Такий іспит пройшли з 23 по 25 травня юнаки Великорублівського ОЗЗСО та Милорадівського ЗЗСО під керівництвом викладачів «Захист України» Василя Луценка, Василя Войтенко. Долучилися до навчань: поліцейський офіцер громади, представник ТЦК та СП, військово-патріотичний клуб Скороходівської громади «Фенікс», представники Центру готовності цивільних Благодійного фонду Сергія Притули.
Бажаємо нашим випускникам, учасникам зборів не втрачати дух патріотизму, віри у ЗСУ, у Перемогу над ворогом, у щасливе майбутнє України.



Немає коментарів:

Дописати коментар